Årets Cityfavoriter 
2021

Tack för att du hjälpt oss att uppmärksamma våra lokala stjärnor och röstat fram Årets Cityfavoriter 2021

 

Årets Butik Tidlöst 
Med ett handplockat sortiment som ni väljer med omsorg får ni era kunder att känna sig bekväma och utstråla en självsäkerhet.

Ni har för många kvinnor blivit en given butik att besöka då ni bemöter era kunder på ett genuint och proffsigt sätt. Ni har en beundransvärd relation till era kunder där alla som kommer till Kungsgatan känner sig välkomna!

 
Årets  Restaurang Zigges Garage
Med en skön och en avslappnad stämning i kombination med härliga smaker på både er cocktails – och matmeny har ni vunnit halmstadbornas hjärtan!

Ni gör allt med glimten i ögat och det får era gäster att känna sig som en del av gänget. Som Årets Restaurang har ni testat nytt, vågat satsa och samtidigt aldrig tappat er identitet.

Årets Salong Skincare by Lisa Perez
Att våga förverkliga sin dröm är det som benämner en sann entreprenör. Med ett genuint intresse och engagemang har du kavlat upp ärmarna och startat upp en personlig salong.

Med kunden i fokus arbetar du långsiktigt med dina behandlingar för att uppnå bästa resultat utifrån personliga förutsättningar. Genom detta har du vunnit halmstadbornas förtroende och hjärtan.

Handlingskraft, expertis och engagemang är tre väl valda ord som sammanfattar vinnaren i Årets Salong

Årets Marknadsförare Busfrö Nytt & Byt
Med stark digital närvaro och engagemang blev ni snabbt ett konto på sociala medier som halmstadborna ville följa för att hålla sig uppdaterade och en snackis på stan.

Med ett varierat innehåll får man möta personalen, kunderna och ta del av guldkorn i ert sortiment. Ni ligger alltid i framkant och har en stark digital interaktion med era kunder.

Ni värnar om lokala samarbeten och driver gemensamma marknadsföringsinsatser som stärker stadskärnan som handelsplats.

Årets Säljare Ulrika Larsson Akademibokhandeln 
Med service utöver det vanliga och med stor passion och kunskap lotsar och hjälper du dina kunder genom ett gediget utbud.

Du har en genuin och beundransvärd relation till dina kunder.
Att uppmärksamma alla, såväl besökare som kunder, är din specialitet och du gör det på ett imponerade sätt.

Årets säljare är en sann inspiration som är öppen för nya idéer och har ett driv som smittar av sig och engagerar och du är alltid påläst.