Burger King kommer till Halmstad City

Burger King, en av världens mest kända snabbmatskedjor, kommer att öppna en ny restaurang i hjärtat av Halmstad. Lokalen, som är 465 kvadratmeter stor, ligger på en av stadens mest anrika adresser. Uthyrningen har hanterats av Croisette, som agerat rådgivare genom hela processen. ”Fastighetsägaren och jag gjorde en önskelista över aktörer till lokalen på Storgatan 13 där Burger King låg på första plats” säger Henrik Pettersson, head of leasing Halmstad.

Muscle Fastigheter, som äger lokalen, delar denna entusiasm. ”Vi är mycket nöjda med att kunna välkomna Burger King som vår nya hyresgäst. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete och tror att detta kommer att bli en positiv tillgång för hela området,” säger Adam Johansson, VD, Muscle Fastigheter.

Även Caroline Bengtsson, Cityledare, är inne på samma spår. ”Vi är otroligt glada över att Burger King väljer att etablera sig på ett av våra bästa lägen i centrum och att de satsar på vår stadskärna. Med deras utbud och som en väletablerad restaurangkedja kommer de att komplettera väl till övrigt matutbud i city.”