Föreningsdagen

Föreningsdagen

Föreningsdagen

Datum/Tid
Date(s) - 26 aug, 2023
11:00 - 16:00

Kategorier

Vi är glada över att välkomna er till årets Föreningsdag i City! Det är en dag som hyllar föreningslivet och ger er möjlighet att upptäcka och få en djupare inblick i det fantastiska föreningslivet som vår stad har att erbjuda. Vi minns förra årets succé och är stolta över att kunna genomföra Föreningsdagen igen. Det blir en dag fylld av spännande aktiviteter, underhållning med trolleri på Lilla Torg, stadsvandring och möten med engagerade föreningar i hela city. Oavsett om du är ung eller gammal, sportig eller kreativ, finns det något för alla att ta del av. Föreningarna hittar du här: – Norre Katts park – Köpmansgatan – Storgatan – Stora Torg

Under föreningsdagen kommer även en spännande stadsvandring att äga rum, med ett underhållande quiz. Du behöver inte föranmäla dig – det är bara att dyka upp innan kl. 11.00. Dessutom har du chansen att vinna fina priser genom att delta i tävlingen! Vi möts på Lilla Torg vid Fattighuset mot parkeringen.

Tillsammans gör vi Föreningsdagen till en höjdpunkt i Citys evenemangskalender. – Varmt välkomna till Föreningsdagen i City!