Hallands Matfest

Hallands Matfest

Hallands Matfest

Datum/Tid
Date(s) - 18 mar, 2023
11:00 - 18:00

Kategorier

På Hallands Matfest möts matentreprenörer från hela Halland med musiken, författarna och trädgårds- & odlingsentusiasterna.

Innanför dörrarna har My Feldts Tivolikiosk poppat upp, här kan du smaka på alla goda bakverk och njuta av en god fika.

En trappa upp, i den stora foajén möter du sen den halländska saluhallen, här bubblar det av producenter och förädlade som säljer halländska godsaker du hittar bland annat ost, korv, sill, lamm och mycket mer. I foajén möter du också blomsterhörnan, med inspiration de lux inför vårens odlingssäsong.

Borta vid baren hittar du de grymma halländska restaurangerna. Här slår du dig ner och njuter av en magisk lunch från Hygge, Spiseriet eller Joels Brygga. Inne på stora scen är det ”Kaos i köket med Lisa”, häng med när Lisa Lemke och husbandet lagar mat, spelar musik och pratar om livet. Gäster hos Lisa är i köket är bland annat Krickelin, Jacob Holmström, Hanna ”portionen under tian” Olvenmark & Mikael Nylander från Ugglarps Grönt. På scen hittar vi även Kristofer Greczula, som både spelar och gästar Lisa i köket.

Teaterns festsal har förvandlats till en dryckeskällare då de halländska dryckesproducenternas har samlats, här kan du köpa biljetter till smakprovning av både öl, vin och gin. Allt halländskt såklart! Njut av god dryck, köp en korv med halländska tillbehör och lyssna till när Rebecca Sellergren snackar dryck med välkända halländska dryckesprofiler och Anton Wernebäck spelar live.

Öppet mellan kl. 11-18, fri entré!