HBK PÅ STAN

HBK PÅ STAN

HBK PÅ STAN

Datum/Tid
Date(s) - 1 apr, 2023
11:00 - 15:00

Kategorier

HBK PÅ STAN! 
Lördagen den 1 april vill vi hälsa er välkomna till city! HBK gästar stadskärnan och tillsammans firar vi att HBK är tillbaka i Allsvenskan och det kommer vi göra med ett fullspäckat program för hela familjen.

HBK JAKTEN!
Runt om i city finns kuvert gömda som innehåller fina vinster från HBKs SHOP.
Startskottet går från Storgatan kl. 11.15. 

REGLER:
Jakten håller på så länge det finns kuvert kvar att hitta! När ni funnit ett kuvert så ska det tas med och visas upp för ansvariga på Storgatan. Kuvertet byts då ut mot en vinst. En vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett kuvert rekommenderar vi att du ger det till någon du tycker om eller låter det ligga kvar Det kommer bli en härlig dag för hela familjen som ni inte vill missa!

PROGRAM
11.00 Välkomsttal
11.15 HBK-jakten. Startskottet går från Storgatan
11.30 Lässpelet gästar Akademibokhandeln
12.00 Intervjuer bollklubben Support & klubbchefen
12.30 LIVE-pod på Olearys Sigges Cirkus
13.00 Lässpelet gästar Akademibokhandeln
13.30 Intervju med Huvudtränare Magnus Haglund och spelare
14.00 HBK- QUIZ på Fox and Anchor
14.00 Autografsignering och spel med spelarna vis våra fotbollsmål på Storgatan

Under dagen kommer du kunna delta på ansiktsmålning, vi kommer bjuda på popcorn så långa lagret räcker, Sportringen flyttar ut sin HBK Shop, tävlingar och street shopping. På Köpmansgatan kommer du kunna lyssna på härliga toner från trubaduren Robin Kristiansson.

Samma dag bjuder också kvarteret Kungsfreden in till Vårfest och stora torg gästas av utökad torghandel. Det kommer bli en fantastisk lördag i city. Vi ses!