Smaka på Halmstad

Smaka på Halmstad

Smaka på Halmstad

Datum/Tid
Date(s) - 16 sep, 2022 - 17 sep, 2022
Hela dagen

Kategorier

Smaksuccén är tillbaka i september 2022!

Smaka, dofta, känn, lyssna och njut av smaker från Halmstad med omnejd under en tvådagars matfest mitt i stadens hjärta!

Mat är så mycket mer än ett behov, det är även ett hantverk och för många en stor passion. För somliga ligger charmen i att laga maten och för andra i att äta den.

Under Smaka på Halmstad samlar vi ihop några av Halmstads guldkorn under ett och samma tak med lokala producenter och livsmedelsförädlare i en tillfällig saluhall där du möts av dofter och varma intryck. I varje tugga känner du kärleken till det hantverk som ligger bakom de fantastiska smakerna och du får dessutom chans att se och prata med personen som står bakom produkten.

Tillsammans med Halmstad Krögarförening bygger vi upp ett restaurangtorg och samlar några Halmstads krögare under ett och samma tak. Gör en kulinarisk resa i det myllrande restaurangtorget genom att smaka på krögarnas paradrätter.

Att smaka och dofta på Halmstad är ett skådespel i sig men för att sätta mer krydda på evenemanget hälsar vi er hjärtligt välkomna till Matstudion. Där kan du se välkända kockar utmana varandra i dueller och laga mat på personligt utvalda råvaror.

Plats: Stora torg
Datum: 16 – 17 september 2022

Mer information om evenemanget hittar du på www.smakapahalmstad.se