Smaka på Halmstad

Smaka på Halmstad

Smaka på Halmstad

Datum/Tid
Date(s) - 18 sep, 2021
10:00 - 16:00

Kategorier Inga Kategorier

Smaka på Halmstad 2021

I år flyttar Restaurangtorget in hos restaurangerna under fredagen och lördagen! Unna dig en smakrik meny hos någon av våra medverkande restauranger och njut av en härlig kombinerad höstmeny.

Saluhallen hittar du på Stora torg lördagen den 18 september kl. 10-16. Här kommer du kunna handla lokalt och hållbart från våra Halländska gårdsbutiker. Smaka, dofta, känn och njut av den myllrande Saluhallen.

Matstudion hittar du i anslutning till Saluhallen på Stora torg. Lyssna, titta och smaka på vad kockarna i matstudion har att erbjuda. Här lagas mat på säsongens finaste råvaror. Heja på och inspireras av matkreatörer som brinner för hantverket.

På Stora torg den 18 september bygger vi också upp en Food Court med lokala Food Trucks och bjuder in till Food Truck fiesta!

Under hela Smaka på Halmstad helgen kommer du kunna boka in dig och ditt sällskap på dryckesprovningar. Öl, vin, champagne, cocktail ja utbudet är stort och givetvis gör vi detta tillsammans med lokala leverantörer och restauranger 🥂🍷🍺🍸

För mer information om programmet, våra producenter och dryckesprovningar besök www.smakapahalmstad.se