Sound of Trapp – En familjeföreställning

Sound of Trapp - En familjeföreställning

Sound of Trapp – En familjeföreställning

Datum/Tid
Date(s) - 26 mar, 2023
14:00 - 15:30

Kategorier

En familjeföreställning med härlig musik, spännande karaktärer, en hund och fart och fläkt. Alla har vi hört historien om familjen von Trapp och deras barnflicka Maria i Sound of Music, med inspiration från denna fantastiska musikal sätter vi nu upp föreställningen Sound of Trapp.

En historia med fokus på medryckande musik, vad sägs om gospel från skönsjungande rockande nunnor, vackra barnröster och så en hund mitt i alltihop.

I denna version fokuseras det på familjen von Trapp, på barnens längtan efter en ny mamma, mötet med en ny styvmor som inte riktigt passar in i familjen och så naturligtvis barnflickan Marias inträde i familjen och den spirande men förbjudna kärleken mellan Maria och Kapten von Trapp. Man får följa Marias tvekan och kval kring vilket liv hon ska leva, hur nunnorna hjälper henne att hitta sitt hjärtas röst och följa det.

Ni kommer att känna igen många av sångerna men inte alla hittar ni i musikalen Sound of Music, några oväntade och kanske förvånande toner letar sig också in i berättelsen.

Musikalen sätts upp av teatersällskapet Tralala, ett nyskapat sällskap med målet att sprida sång och glädje och ge amatörskådespelare en chans att få spela teater på riktiga scener. Med blandade åldrar på människor och med djur har vi skapat denna föreställning tillsammans.

Vår förhoppning är att ni ska lämna föreställningen med ett leende på läpparna, en go känsla i magen och en och annan sång som ekar i huvudet.

Manus och regi: Annika Santesson Ingen åldersgräns.
Föreställningen varar 1h 25 minuter utan paus.
Biljetter Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.