Årskonferens för Sveriges Centrumutvecklare

Vi kan stolt meddela att ett 100-tal av Sveriges centrum- och platsutvecklare befann sig i Halmstad i förra veckan. Det var årskonferens och den hålls på Profilhotels Halmstad Plaza under två dagar, 11-12 april ❤️
Plats- och centrumutveckling ligger oss varmt om våra 3 hjärtan❤❤❤ här i #Halmstad så det känns extra roligt att vara värdstad. Våra proffsiga gäster, liksom vi, arbetar aktivt för att utveckla våra respektive platser och det finns bara en riktning – framåt. Årets tema för konferensen var Identitet och storytelling.

Föreningens ordförande Marlene Hassel hälsade alla välkomna tillsammans med Niclas Simonsson, Halmstads kommuns näringslivschef. Vi i Halmstad fick som lokal värd glädjen att hålla i en egen programpunkt. Kommunrådet Anna Fallkvist (M), Karolina Davidsson, vd för Destination Halmstad, Ulrika Abrahamsson, centrumutvecklare på Halmstads kommun och Caroline Bengtsson, Cityledare på Halmstad City berättade gemensamt om vår identitetsresa, det nya platsvarumärket, centrumutvecklingen och hur arbetet organiserats.
Vi fick också möjlighet att visa upp vårt älskade Halmstad i samband med en stadsvandring!

Programmet för dagarna var digert och inspirerande. Det behandlade allt från ChatGPT till mat, storytelling, platsattraktion, att lyfta marginaliserade grupper och gästupplevelser. Vi fick också möjlighet att visa upp vårt älskade Halmstad i samband med en stadsvandring. Och på kvällens bankett dök Micke Syd Andersson, trummis i Gyllene Tider, upp som konferencier.