Local is the new black!

Local is the new black!

Local is the new black!

Datum/Tid
Date(s) - 25 nov, 2022
Hela dagen

Kategorier

Local is the new black! 🖤

Stadskärnan har en själ – en identitet och vi vill med denna kampanj hylla våra lokala stjärnor som jobbar, utvecklar och satsar på sina drömmar i Halmstad City.

Vi är stolta över vad vår stad och stadskärna har att erbjuda och vill inget hellre än att vi tillsammans väljer att vårda och värna om den, så att den även på sikt kan behållas attraktiv och levande. Vi bär på en stolthet över de människor som vågar skapa sina livsverk i City. Det är människor bakom varje verksamhet som lever och brinner för sin affärsidé och som kanske investerat sina livs sparpengar för att starta och våga satsa på sin dröm. I dagens tider är man sårbar och inte minst vid förändringar som man själv kanske inte kan vara med och påverka.
Genom att du stöttar det lokala näringslivet och gör aktiva och medvetna val kan vi tillsammans forma en attraktiv stadskärna som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd. Det är bättre för vår miljö och bidrar till ett mer socialt och hållbart samhälle.

Genom att du väljer att handla lokalt har vi möjlighet att skapa spännande evenemang och aktiviteter. Det gör att vi har möjlighet att utveckla platser och mötesplatser som andas liv och rörelse och som främjar mänskliga möten, ansikte mot ansikte.

Vår ambition är att stadskärnan ska vara tillgänglig, attraktiv, inspirera, ge intryck och sätta avtryck. Om vi alla gemensamt gynnar vår stadskärna oftare har vi ett City som klarar konkurrens och som kan vara fortsatt levande, för det är den värd. En stadskärna behöver sin puls – den behöver dig!
Vi har en tilltro inför framtiden och på en stadskärna, där känslor lever, drömmar föds och minnen skapas och vi hoppas att du också har det.